Post by biomonpentransits on Feb 7, 2022 12:59:08 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho vytrvalosti ▞▞▞
▞▞▞ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D 2022 version ▞▞▞
Je to velmi úžasná hra s letadly, ale je tu chyba, že ve hře letadla, helikoptéry jsou velmi drahé ceny ve hře. Takže prosím nižší cenu halissů, letadel a jejich příslušenství.
Jan
ガンシップ・バトル アクション qtsv
Údajně načetl moje ID a data, ale moje data tam nebyla. Musel jsem začít znovu a vlastně jsem zaplatil peníze za vrtulník, který už nemám. prosím opravte to.
Galaxy Invaders Attack - Alien Shooter Arkada cnu
Dávám 2 hvězdičky za důvod proč. Protože mám nějaký problém s připojením. Podívejte se, miluji hru, ale tato chyba stu*it nebude pokračovat ve hře. Jen zůstaňte říkat špatné připojení. ale moje wifi je v pořádku. Opravte tuto chybu. tato hra mě baví celé roky. Nemůžu si koupit helikoptéru
První verze,fungovala bezvládné. Teď mám ale pocit,že čím víc vás chvalime,tím horší verze nabizyte.Nejde to upustit,raději si zahrají tu starší verze
pitome ovladani,grafika na nic. Proste DIS LIKE!!!!
Supr,nema to chybu.
Hra začíná dobře. Dáte nám lodě, které by měly pomoci v prvních 3 misích a lil zlata, pak je to. Musím tu být a brousit jen proto, abych vydělal 2 zlaté a ty další bojové lodě je tak těžké sehnat. Není dostatek zlata a cíle ve hře jsou na hovno. Musíte doprovázet 4 vozidla, ale podíváte se a uvidíte celkem 8. Za druhé, proč je to tak, že navzdory náročným úrovním kladete na lodě tak vysoké ceny a očekáváte, že je dostaneme? Musí být rovnováha lidí plz fix.Then u získat 5 hvězdiček
Dejte prosím více odměn, zejména zlata. Splnit mise je stále obtížnější, ne-li nemožné, protože jsem si nemohl koupit lepší letadlo a uvízl jsem u poslední mise 12. Navíc nemám peníze na nákup zlata. Kdysi to byla jedna z mých oblíbených her, ale kvůli nedostatku zlaté odměny už se mi nechce tuto hru hrát. Začíná to být otravné.
Úžasná mechanika, ale ekonomika je 100% P2w
Pokud je tam nulové hodnocení, tak za tohle volím nulu...příliš mnoho reklamy...to je opravdu nechutné.. Nemůžete hrát volně za reklamu.
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D कार्रवाई jbbm
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Toiminta sxse
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Ação awyg
Hry úplně zničené. Snažím se to stáhnout, ale stále se zavírá a posílá mě zpět na domovskou obrazovku. Není to dobré znamení, protože tohle byl můj oblíbený herní muž... Měl jsem bombardér B-2 Spirit, který stál hodně a byl tak dobrý! Měl jsem účet Google a smazal jsem to, ale přeinstaloval jsem a teď to nefunguje... Opravte to prosím!
Zkušenost s hrou je do značné míry vynikající!! Vzorec pohybu je rozkošný a stojí za instalaci. Hra je jakýmsi vojenským simulátorem
Nenáviděl to. Byl jsem na epizodě 29 Nemohl jsem zaregistrovat svůj stejný účet na svém novém zařízení. Začnu od začátku první epizody to nenáviděl. Můj herní postup je marný. Nejhorší zákaznická podpora, nejhorší přihlašovací základny, nejhorší ze všech. Představte si hráče jako já, který hrál dlouho, ale nemohl pokračovat s novým zařízením. HORŠÍ RADOST.
špatný
Multiplayer???
Já si chtel koupit dolary a ne projebat zlato!! Ty čínskej šmejde
Supr!! Opravdu realistické 👍
Prvni levely super,ale pak se seknete a se stavajici vybavou nelze dale. A novou musite dokoupit. Doporucuji stahnout na zkouzku a pak smazat
Hele lidi je ro dobra hra ale neni nejlepsi.
Je to husta hra
Chtěl jsem restartovat svůj Progress, takže jsem odstranil data aplikace a odstranil svůj herní účet Google Play propojený s bitvou Gunship Battle, ale místo toho, aby začínal od 0, stará data se stále vrací, i když jsem data aplikace smazal několikrát a Dokonce jsem aplikaci odinstaloval, ale stará data jsou stále tam a jsou velmi otravná jako peklo. Doufám, že můžete do aplikace přidat možnost, která může smazat data hry nebo záložní data, aby se hráči mohli restartovat a opravit své chyby nebo něco jiného.
Po posledni aktualizci si nemuzete vyzkouset lepsi vrtulniky. Nechapu proč!?!?!.!?
Zlato je hlavní měnou 4. epizody a je příliš těžké ho vydělat, nudí se hraním stejného scénáře znovu a znovu, nemohu postoupit, protože jsem si koupil letadlo, které bylo slabší, než se očekávalo.
Pokaždé, když hraji, ztrácím svůj postup. I po utracení peněz. Jaký má smysl ukládat cloud, když neukládá nic?
Předpokládám, že jeden z nejlepších zážitků z helikoptérových her se v této nenajde. Ale opravte svou hru, že nefunguje offline a pokaždé selže u mnoha zobrazených reklam. Zkušenosti jsou opravdu špatné, nemůžete postoupit 7 sezón bez nákupů v této hře. Myslete na lidi, kteří nemají peníze na rozhazování! Přemýšlejte o tom, že můžete zvýšit počet stažených souborů.
V této nejnovější verzi není letadlo schopno dokončit misi, protože mise jsou těžké a letadla nejsou tak silná v epizodě 20 a výše a tato letadla mohou plnit mise jsou uzamčena. prosím odemkněte letadlo podle misí a spusťte nový výkonná letadla. Jsem dobrý hráč a s těmito méně výkonnými letadly nikdo nemůže dokončit tyto těžké mise. Mám problém v misi č.-6 v epizodě 23, v této misi jsem dokončil, ale nakonec se mi nepodařilo ukázat
Ahoj JOY CITY Corp, opravdu miluji tuto hru a začal jsem ji hrát v roce 2015 dodnes, vždy jsem ji měl nainstalovanou ve všech telefonech, které jsem od té doby vlastnil (nyní více než 7 smartphonů), a nikdy jsem ji neměl jakékoli stížnosti. Ale teď mám VELKOU STÍŽNOST, Od konce minulého roku jsem se nemohl posunout přes úroveň tutoriálu. Majitel tohoto GameID (YawningMartian67473) krade všechny mé odměny a ovládá 'GUNSHIP BATTLE:Helicopter' na mých telefonech, prosím Pomoc.
Je to předražené
😂😂😂😂
To je velmi zklamáním. Nainstaloval jsem hru a stále se zavírá. To je problém už měsíce. Používám J7 a umím perfektně spustit všechny ostatní aplikace. Kromě tohoto. Zklamaný
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Aksyon pzeu