Post by biomonpentransits on Feb 7, 2022 13:20:09 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти необмежену кількість золота ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
Дуже нудно, і паркур працює просто жорстко.
Білше босів
ця гра може запропонувати так багато, а косметика та елементи керування гладкі та прості у використанні!
Ця гра була моєю грою з дитинства, а також ви можете одягнути свого персонажа в жабу зеленою світлою шаблею, а також я переміг усі рівні і світ 1 і світ 2, але світ 1 я отримав все на 100% і останній рівень на цьому піратському кораблі Я отримав це на 100%, а також був моїм улюбленим рівнем і той бій з босом у світі 2, я вмирав багато разів, поки не виграв, я отримав 100% і був настільки розчарований на останньому босі. Але Фредрік, щоб відкрити двері, ви повинні натиснути кнопку присідання, як клавіша зі стрілкою вниз у верхній частині дверей
Ця гра хороша, але вона змусила мене ПОЧАТИ ЗНОВУ. Рівні, які я робив, пройшли, я дуже лютую >
Fancy Pants Adventures Arcade qwsf
Грав на компі а тут ще є на телефоні гра прикольна скачуйте
Це пограбування, справді хороша гра, яку я можу 5 *, тому що є лише одна бійка з босом, вони так добре ставляться до Емілі, усі повинні сказати, що це відповідна гра, тому вам слід її завантажити
Це якось відстає
я ненавиджу
Непогано, купуйте досить важко!!
Я ненавиджу, коли він зупиняє завантаження
Хлопця занадто важко контролювати, тому що він продовжує ковзати, навіть коли я нічого не торкаюся, тому він продовжує сушити smh
Гра топ
Curse of Aros - MMORPG როლური თამაშები iob
Це відстой
іноді це весело, але це стає дуже неприємно, коли помилки йдуть після вас
вражаюче, я ніколи не грав у таку гру, як ця. чудова графіка, граючи в цю гру, я чудово провів час.... Я чекаю ще однієї неймовірної гри в модні штани...😀😘🤗то забутий острів трохи складний, але мені подобається 😙
Кккклллллааааасссс !!!!!!!!!!! Добавте 2 частини
Дуже надіявся що вийде і нарешті дочекався
Чи буде занадто багато просити про збереження в хмарі?
Мені дуже подобається гра, але я не можу грати в неї через жахливе керування. Мені подобається дизайн, і все, але я намагався зняти темпорове скло, я намагався видалити програми, але нічого не спрацювало, і я дуже розчарований цим
Нудна і дурна гра. І, чесно кажучи, я не дуже бачив сенс цієї гри.
Тепер я плакала до нашої ери про забутий острів і руїни, я не рекомендую це, оскільки це дуже важко і дурно.
Мені подобається гра, але коли я заходжу в двері, я іноді отримую і додаю, що триває 30 секунд, а потім гра просто зависає, і я нічого не можу зробити
Супер довгі оголошення...
попросити, щоб можна було біло брати за каво грати за дівчинку чи за хлобця
я другий останній рівень неможливий 😭 зробити це простіше
Мені це подобається, але є проблема, немає онлайн-режиму. Я не знаю, чи будуть вони в майбутньому, чи ні.
Интересная игра
Ця гра дійсно весела. гра схожа на Sonic The Hedgehog. персонаж швидко бігає, проходить швидкі ділянки і навіть збирає ті снаряди, які схожі на золоті кільця в іграх Сонік. Ця гра дуже весела. Зрештою, я фанат Соніка.
Ця гра іноді може бути нудною, платформер зовсім не складний, рівні дуже короткі (якщо ви просто пробігаєте рівні), що змушує вас досліджувати рівень. Бій (на мою думку) дійсно нудний. Навіть якщо ви отримаєте олівець, вони змушують цих ворогів мечами чи ніндзя на рівні, і часто це руйнує інтервал рівня. Здебільшого я граю в гру в дорозі, щоб розважитися, але коли я повертаюся додому, я просто перестаю грати в гру і просто дивлюся на YouTube
Ця гра ДУЖЕ ВАЖКА. Коли я дійшов до фінального боса, у мене було 0 сердець. потім я помер, а потім я відродився на початку рівня, чи можете ви змусити гравця відродитися на початку останньої битви з босом, коли персонаж помре?
5-й рівень неможливий, клянуся, я намагався стільки разів, але нічого не вийшло, чому це так?
Це було легко перемогти! (особливо коли ти на піратському кораблі своєї сестри і не знаєш, що робити, тому просто пірнаєш у воду і щось знаходиш) Олівець, я спочатку не знав, де він був, але тепер я просто випадково знайшов корабель, де олівець був у... я розгубився. Ця гра мене бентежить, але також чудова!
Ця гра чудова, ця гра сповнена пригод! Це було моє дитинство, коли я так часто грав у це. Але проблема в тому, що вона трохи коротка, але все-таки це дійсно весела гра в 2010 році, вона була дуже популярна, вона була номером 1, десь не в магазині. І так, це все, що я маю сказати про цю гру
Мені подобається програма, я б хотів, щоб у ній був онлайн-режим, де ви могли б битися з іншими гравцями, або режим виживання, щоб побачити, як довго ви можете захищатися від ворогів.
Дуже класна гра мені сподобалося
Я ненавиджу, що рівень, на якому ви перебуваєте, перезапускається, коли ви йдете і повертаєтеся, крім цього, це хороша гра
Ця гра виглядає просто та гра-головоломка. Це була чудова гра, але онлайн-гра не працює, вибачте, у мене лише 2 зірки :/
Немає можливості повернути гроші, якщо ви купуєте повну версію!
Зробіть 3 частини!
Гаразд, це буде короткий k, тому що ця гра така крута, я хотів би, щоб модні штани були розгромним бійцем (якщо б він був, його, ймовірно, класифікували б як бійця на мечах, оскільки він мав олівець як меч) ця гра вбиває час це дуже хороша характеристика для мобільної гри. Хоча гра досить складна (мені може знадобитися деякий час, щоб закінчити її на 100%), це чудова гра!!
Є лише один спосіб описати цю гру: Прекрасно! Вся графіка на місці, а історія неймовірно креативна! Я думаю, що ця гра отримала всі 5 зірок і моє серце.
Додати мультиплеєр. І поміняйте страви на піратському кораблі. Чому лампа-люстра висить у небі...
Fancy Pants Adventures Arcade slcs
круто!!!!!